Hangmasszázs terápia Balatonalmádiban

Kérjen szeretteinek ajándékutalványt karácsonyra, születésnapra, alkalomra! 2023. szeptember 30-ig felhasználható!

A hangmasszázs ágy egy német hangszerkészítő műhely munkája. Terápiás célra gyártanak pengetős és ütőhangszereket.

A kényelmes, hullám formájú felületre rá lehet feküdni. A hangszer egyik oldalába egy 42 húros hárfa van építve, a másikba egy óriás marimba nyelvei.
Amikor a hallgató ráfekszik erre az ágyra, a húrok és a marimba rezgései jótékony erővel járják át a testét.
Egy komplex koncertanyagot illesztettem a hangágy hangjaira, ami olyan egyedi élményt varázsol a terápiás élményből, ami a maga nemében egyedülálló. A valamivel hosszabb mint egyórás program ára mindösszesen 14.990 ft, egy vagy két fő részére. A 90 perces változaton három vagy négy fő is részt vehet, ennek az ára: 22490 ft. Jelentkezzen be a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy SMS-ben, a 0630/9295970 telefonszámon! Lehet jönni délelőtt, délután és este is, de este a leghangulatosabb!

ZeroG koncertek 4 fő részére

A Zen-e terem egy másik részén 4 főnek tartok ZeroG koncerteket, összesen 14.990 ft-ért (a 4 főnek összesen). Az előadást ketten ZeroGravity fotelekben lebegve, ketten pihenőszékben fekve élvezhetik. Ugyanitt pihenőszékes koncerten egyszerre tizen is elférnek (29.990 ft-ért). A Balaton északi partján jár? Ugorjon be a ZEN-e termebe! Szívesen látom délelőtt, kora délután, délután, akár este is! Jelentkezés a koviszabolcs@gmail.com címen vagy a 0630/9295970 telefonszámon. 

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba