Hangmasszázs terápia

A hangmasszázs ágy egy német hangszerkészítő műhely munkája, akik terápiás céllal készítenek pengetős és ütőhangszereket.

A kényelmes, hullámformájú felületre rá lehet feküdni. Az egyik oldalon egy 42 húros hárfa van beépítve, a másikon pedig egy óriás marimba.
Amikor a hallgató ráfekszik erre az ágyra, a húrok pengetése, a marimba ütögetése közben a rezgések teljesen átjárják a testét.
Közben Kövi Szabolcs egy komplex koncertet ad a hangágy hangjára komponálva, olyan egyedi élményt varázsolva a terápiás eszköz hangja köré, ami – ebben a formában – minden bizonnyal egyedülálló. Az egyórás program ára összesen: 14990 ft, egy vagy két fő vehet részt rajta. Jelentkezzen be a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy SMS-ben a 0630/9295970 telefonszámon! Lehet jönni délelőtt, délután és este is, de este a leghangulatosabb!

ZeroG koncertek 4 fő részére

A Zen-e terem egy másik részében 4 fő részére ZeroG koncerteket tartok, összesen 14990 ft-ért. Az előadást ZeroGravity fotelekben lebegve élvezhetik. Ugyanitt pihenőszékes koncerten egyszerre nyolcan is elférnek. Jelentkezés a koviszabolcs@gmail.com címen vagy a 0630/9295970 telefonszámon. 

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba