Kövi Szabolcs könyvei és hangoskönyvei

-
Könyvek

Az Ihletuniverzum sorozat első kötetének magját alkotó családi történeteket a fiamnak kezdtem el mesélni négyéves korában. Azokat a regéket szerette leginkább, amik az életemről szólnak. Fiatalkoromban író szerettem volna lenni, ám hiába telt meg sok füzet, 18 évesen letettem a tollat, éreztem, hogy nem találtam rá a jó regényt alkotó három elemre, a magával ragadó környezetre, a lelki töltésre, ami vezérszálként végigfut a történeten, és a vonzó figurákra, akik életre kelnek a lapokon. Lelkes kis hallgatóm arcáról leolvashattam, hogy a saját sztorim rendelkezik e recept mindhárom elemével. 

A ház, ahol a gyermekkoromat töltöttem, megfelelő ecsetvonásokkal lefestve olyan hellyé válik, ahová az olvasó szívesen tart velem. A múltam figurái bennem élnek, könnyű őket megrajzolni. A spirituális szál végét is a kezemben tartottam, éppen a fiam miatt, akinek nehéz születése felelevenítette a saját múltam hasonló eseményeit. Amikor az ember akarata ellenére a szülei, nagyszülei sorsát éli, folytatja, ismétli, akkor kutató tekintete a múltba réved, válaszokat szeretne kapni a miértekre. Eljön a nap, amikor már nem akarja tovább cipelni felmenői nehéz terheit. 

Egy idő után mindannyian eljutunk arra a pontra, amikor már mi akarjuk tovább írni a történetünket, kivesszük a tollat rég elporladt rokonaink szellemkezéből, nem hagyjuk, hogy az ő sorsuk mágiája irányítsa a miénket. 

Ám ebből a bűvkörből nem könnyű kitörni, valódi szembenézés szükséges hozzá, vissza kell fejteni a szálakat, amik életünk negatív szereplőihez kötnek, de ugyanolyan fontos kibogozni azokat is, akik példaképeinknél végződnek, hiszen akkor sem vagyunk szabadok, amikor a belőlük formált képzeletbeli ítélő bizottság véleményezi a döntéseinket. Ha velem tart az olvasó, egészen biztos, hogy végigjárja majd a saját labirintusát, felgombolyítja a fonalat, ami kivezet onnan.

Különösen izgalmas lehet ez az utazás, ha a zenéket, szöveges meditációkat is megismeri, amelyek együtt keletkeztek az írásokkal. Mindhárom regény messzire repít térben és időben egyaránt, így a hozzájuk kapcsolódó zenék is igazi lelki kalandot ígérnek. 

Olvasóim gyakori kérdése az első rész kapcsán, mennyi igaz belőle és hol kezdődik a fikció? Az első rész nyolcvan százaléka valóban megtörtént, beleértve az álmokat is, amelyek hidat építettek a múlt, a jelen, és a jövő idősíkjai között. Ilyen üzenetértékű álmaim voltak, így láttam bele a ház jövőjébe is, olyan eleven képekkel, amiket bármikor fel tudok idézni. 

A harmadik részben megjelenő Elysium, a titokzatos világ, ami pozitív gondolatokkal gyógyítja, irányítja a miénket, az én álmaimban is jelen volt, ahogy sok más kortársaméban. Felismerem alkotásaikban a találkozás nyomát, én pedig tudatosan idézem meg a hangulatát, elsősorban a zenéimmel. Az első ilyen hangulatfestő lemezem a Titkos kert című album volt 2003-ban, ezt követte a 2006-os Zarándok CD. Később, a regények inspirálására született meg a Tűzszivárvány, és az Elveszett földrész. Az Elysium, a boldogok szigete, illetve az Elysium 2. Az álmok ura című albumok a történet közvetlen termékei, az álmaimban látott világ tudatos újrateremtései. 

Mennyire komolyak a regényben szereplő elméletek? A honlapom e nem túl feltűnő zugában bevallom, a legtöbb állításomban hiszek, beleértve az összekapcsolódó álmok elméletét is, melyek segítenek bepillantani távoli lélektársaink életébe. Többet azonban nem árulok el, még elrontanám a játékot. Beszéljenek helyettem a könyvek! Kalandos utazást kívánok, reménybeli Olvasóm!

Hagyományos könyv: 1990 ft postaköltséggel együtt, zenei CD melléklettel (A Zarándok CD)

Kérje a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy SMS-ben a 0630/9295970 számon.

Kattintson ide a PDF dokumentumért, olvassa el a regény első fejezetét vagy az alábbi linken hallgassa meg a hangoskönyv változatot:

Kattintás a YouTube videóra!

E-könyv: (ePub, Apple Book): 790 ft Letöltés

Kérje e-mailben a koviszabolcs@gmail.com címen!

Hangoskönyv zenével: 990 ft, postaköltséggel együtt. Műsoridő: 6 óra 10 perc.

Elmondja: Szabó Sipos Barnabás 

Kérje a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy SMS-ben a 0630/9295970 számon.

A hangoskönyv meghallgatása az alábbi linken: 

Kattintás a YouTube videóra!

Hagyományos könyv: 1990 ft postaköltséggel együtt, zenei CD melléklettel (Kék pillangó CD)

Kérje a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy rendelje meg SMS-ben a 0630/9295970 számon. 

Olvassa el vagy töltse le a regény első fejezetét, kattintson ide a PDF dokumentumért! Hallgassa meg a hangoskönyv változatot az alábbi linken: 

Kattintás a YouTube videóra!

E-könyv: (ePub, Apple Book): 790 ft Letöltés

Kérje e-mailben, a koviszabolcs@gmail.com címen!

Hangoskönyv zenével 990 ft-ért, postaköltséggel együtt. Műsoridő: 6 óra 9 perc

Elmondja: Szabó Sipos Barnabás

Kérje a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy rendelje meg SMS-ben a 0630/9295970 számon. 

Hallgassa meg a hangoskönyv változatot az alábbi linken: 

Kattintás a YouTube videóra!

 

Az Ihletuniverzum 3. részének könyv változata együtt kapható a 2022-es lemezújdonsággal, az Elysium 2. Az álmok ura című CD lemezzel. Hallgasson bele a lemezbe a zenei linken, olvasson bele a regénybe a mellékelt PDF dokumentum segítségével. (Ha mobilon hallgatja a zenei részletet, válassza a Listen in browser lehetőséget!)

A regény első fejezetének PDF változatát erre a linkre kattintva tudja elolvasni vagy letölteni!

Az Ihletuniverzum teljes csomag ára: 14990 ft postaköltséggel együtt.

Tartalma: 

 1. Az Ihletuniverzum könyv 1. rész
 2. Az Ihletuniverzum könyv 2. rész
 3. Az Ihletuniverzum könyv 3. rész
 4. Az Ihletuniverzum hangoskönyv 1. rész
 5. Az Ihletuniverzum hangoskönyv 2. rész
 6. Tűzszivárvány
 7. Kék pillangó
 8. Lélekutazás 1. (szöveges meditáció, elmondja: Szabó Sipos Barnabás)
 9. Lélekutazás 2. Elengedés (szöveges meditáció, elmondja: Szabó Sipos Barnabás)
 10. Lélekutazás 3. (szöveges meditáció, elmondja: Szabó Sipos Barnabás)
 11. Az elveszett földrész
 12. Elysium, a boldogok szigete
 13. Elysium 2. Az álmok ura
 14. Tengerparti tűz
 15. Kétkarú galaxis az égbolton

Rendelés: koviszabolcs@gmail.com Tel., sms: 06309295970

Hamarosan jön: így készült az Ihletuniverzum sorozat! 

0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVisszatérés a shopba