Kedves Látogatóm! A jelenlenlegi bizonytalan helyzet miatt elsősorban a saját ZEN-e termem látogatását ajánlom Balatonalmádiban, ha egy Kövi Szabolcs koncertet szeretnének meghallgatni. Háromféle megoldás létezik, mindegyik kis létszámú, biztonságos, hangulatos, kényelmes. A legkülönlegesebb kétségtelenül a hangágyas koncert 14990 ft/2 fő), ahol a kétfős “közönség” tagjai a valamivel több mint egy órás időtartamot megfelezik a hangágyon. Aki nem a különleges húros hangszeren fekszik, annak is jut egy kényelmes pihenőszék a hangulatos teremben. A másik fajta koncert a ZeroG előadás (14990 ft/4 fő), ahol négy fő tud elhelyezkedni olyan függőszékekben, amelyek a plafonról lógnak le, hintáznak és rugóznak. Annyira kényelmesek, hogy az előadások végeztével sem szívesen szállnak ki a látogatók. Ez a lebegés csak nem egyszerűen csak jó  érzés, hanem élettanilag is hasznos, megnyugtató, segít kitisztítani a fáradt, zaklatott elmét. Közben a szoba két falát nagyméretű természetképekkel vetítem be, úgy érezhetik, hogy benne vannak a képekben. A harmadik lehetőség a már jól ismert pihenőszékes koncert akár kisebb társaságoknak, 8-10 főig (3500 ft/fő). A ZEN-e terem egyben egy 4 fős apartmanszállás is, ha messziről érkezik, ittaludhat. Érdeklődjön bátran a koviszabolcs@gmail.com címen vagy a 0630/9295970 számon a ZEN-e terem ajánlatairól. Vásároljon szeretteinek koncert utalványt, amely 2022. augusztus 31-ig beváltható. 

 

Természetesen nem adtam fel a koncert szervezést, amíg lehetőség nyílik rá, megtartom az előadásaimat. Nagyobb teret kapnak a hirtelen ötletek, amikor például jó idő van, akár a téli időszakban is tartok majd szabadtéri koncerteket. Egy 16 fokos novemberi délután nem sokban különbözik egy hűvösebb nyári nap estéjétől, a pihenőszékes koncertek esetén pedig adunk takarókat is. Egy rendes téli öltözet plusz három takaró, és kezdődhet is a pihenőszékes koncert valamilyen különleges helyen! Ehhez viszont az szükséges, hogy minél többen feliratkozzanak a koncert-értesítő hírlevelemre, különben lemaradnak róla. Nyilván a kellemes időjárás ritka vendég ilyenkor és nem lehet előre tervezni vele. 

Most lássuk az aktuális koncerteket!

 

2021. november 14-én 15,17, és 19 órakor Budapesten a Sóker Kristálysóbarlangban, ahol a hatvan tonna himalája só különös atmoszférát teremt. A hallgatók pihenőszékekben élvezhetik az előadást. Belépő: 3500 ft/fő. Előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges a következő elérhetőségeken: info@soker.hu vagy telefonon, munkaidőben a 06/1/3121646 – VÉDETTSÉGI NEM KELL (a 2021.11.03-i szabaályzás alapján)

2021. november 18-án Székesfehérváron a Köfém Művelődési Központban 18 órakor. Hangutazás-Fényutazás, meditatív koncert vetítéssel és Zsolnai Tímea különleges, világító töklámpáival. A képzőművésznek ugyanitt 17 órakor kiállításmegnyitója lesz, ezután következik a koncert. Belépő: 2000 ft VÉDETTSÉGI NEM KELL (a 2021.11.03-i szabaályzás alapján)

 

 

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba