A nagy meditációs kör (6 CD)

3.990 Ft

A lemezeim közül azok a legkedveltebbek, amelyek a legtöbb teret engedik a hallgató képzeletének, lassúak, meditatívak, egyaránt lehet őket elalvás előtt, gyerekek altatása közben, jógafoglalkozások alatt, olvasás, tanulás, és masszázs közben hallgatni. Az ilyen zenék nem lehetnek elég hosszúak, ezért én ennek a sorozatnak a keretében összesen 400 perc zenével szeretném megörvendeztetni a hallgatóimat, hat különféle hangulatú CD lemezen. A tasak tartalma 6 DB CD (meditatív zenék, szöveg nélkül) Ismerje meg a “Nagy meditációs kör” sorozat részeit a mellékelt zenei ízelítő segítségével!

CD 1. Az erdő gyógyító fuvolája (72 perc)

Ez a különleges bambuszfuvola a lélek ősi szavával szól hozzánk, mély, bársonyos hangja az élet erdejének üzenetét közvetíti.

CD 2. Keleti szél (72 perc)
Citerák és a kínai ghuzen kísérik a mély hangú indián furulyát, a háttérben az óceán simogató hullámai hallatszanak.

CD 3. Csillagok kapuja (72 perc)
A fujara misztikus hangja és a fuvola felhangjai megnyitják a szférák kapuját, hogy képzeletben elénk táruljon a csillagos égbolt millió fénypontja.

CD 4. Holdfény (72 perc)
Gongok és csengők zengenek, egy távoli, mesebeli palotából hallik felénk egy varázslatos, altató hangulatú zene.

CD 5. Éden (55 perc)
Ez a zene arra hivatott, hogy az éden békéjét hozza el a szívünkbe. A háttérben madárcsivitelés hallatszik.

CD 6. Újjászületés (50 perc)
Kellemes dallamok lassú tempóban, pánsíp szólóval.

A mellékelt videó zenei ízelítőt tartalmaz! Minden CD lemezről egy három perces részlet hallható, amely jellemző az album hangulatára.

A zenei részlet meghallgatásához vagy a további lemezek kiválasztásához térjen vissza a Rendelés menü nyitóoldalára az alábbi gombra kattintva:

VISSZA A LEMEZEK FELSOROLÁSÁHOZ

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba