Hangutazás, pánsípos meditatív zene (CD)

990 Ft

Kövi Szabolcs:

Hangutazás

Pánsípos meditatív zene

Kövi Szabolcs 2020-ban nyitotta meg saját ZEN-e termét Balatonalmádiban, ahol többek között minikoncerteket ad egy olyan terápiás hangágy segítségével, amire rá lehet feküdni. Az egyik oldalába egy negyvenkét húros hárfa van beépítve, ezt a koncert során folyamatosan pengeti, a másik oldalán található óriási marimbát ütővel szólaltatja meg. A hangszer rezgése jótékony erővel járja át a hallgató testét. Közben többféle hangszeren játszik, összetett zenei előadással kíséri a hangágy folyamatos zengését. 

A hallgatók visszajelzése alapján ez az egyik legjobb koncertanyag, ezért lemezen is megjelent, kiegészítve egy pánsípszólóval. Jógához, masszázshoz, felnőttek, gyerekek altatásához, kezelések háttérzenéjeként, relaxációhoz, meditációhoz ajánlott. 

Ha szeretne bejelentkezni egy ilyen hangágyas koncertre, írjon a koviszabolcs@gmail.com címre vagy hívja a 06/30/929-5970 számot.

Műsoridő: 60 perc

Zeneszerző, előadó: Kövi Szabolcs

A zenei részlet meghallgatásához vagy a további lemezek kiválasztásához térjen vissza a Rendelés menü nyitóoldalára az alábbi gombra kattintva:

VISSZA A LEMEZEK FELSOROLÁSÁHOZ

 

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba