Az Ihletuniverzum könyv 1. rész

1.745 Ft

Az olvasók ajánlásával:

P. Melinda (www.moly.hu) Nem értem hogy hogy nincs tele ez a könyv értékeléssel. Keresem a jó spirituális jellegű regényeket hosszú ideje, de olyan igazán letaglózót sajnos nem nagyon találtam….eddig.
Ez a könyv egy csoda. A történet magával ragadó, fordulatos, döbbenetes, a megfogalmazás választékos. Egy ültő helyemben elolvastam, és utána még órákig elvarázsolva, letaglózva ültem. Kavarognak a gondolatok másnap is, és csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm, hogy rátaláltam! Először aggódtam hogy miért ilyen rövid, de annyira tömény, és fordulatos, hogy utólag már egyáltalán nem bánom. Aki esetleg ide téved…. jó szívvel ajánlom.

T. Tünde: Gyógyító erejű történet, olyan elfeledett lelki sebeket hozott a felszínre, amivel ideje volt szembenéznem. Segített a feldolgozásban is, végigvezetett, hogyan tegyem. Azóta is sikerrel alkalmazom ezt a technikát.

Sz. Judit: Már régóta nem olvastam olyan könyvet, amiben ennyire részesévé váltam az eseményeknek. Hatalmas élmény volt!

M. Andrea: Egyszerűen nem bírtam letenni! Szomjaztam minden sorára.
Nagyon jól felépített könyv, választékos szókinccsel. Olyan, mintha egy nagyon jó filmet néztem volna.

A zenei részlet meghallgatásához vagy a további lemezek kiválasztásához térjen vissza a Rendelés menü nyitóoldalára az alábbi gombra kattintva:

VISSZA A LEMEZEK FELSOROLÁSÁHOZ

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba