Kövi Szabolcs könyvei és hangoskönyvei

-
Könyvek

Zenei albumaim létrehozásánál a fő szabály, hogy ne csak egyszeri élményt nyújtsanak, érdemes legyen visszatérni hozzájuk. Nincs ez másképp a könyvek, hangoskönyvek esetében sem, a történeteim fordulatosak, érzelemgazdagok, fontos lelki mondanivalóval rendelkeznek, többször is élvezhetőek. A hangoskönyv változat hatórányi prózája hátterében számos album anyaga hallható, Szabó Sipos Barnabás orgánuma pedig olyan, mint egy gyógyító erejű hangszer, ennek köszönhetően akár zenei kiadványként is megállják a helyüket.

Az olvasók ajánlásai:

P. Melinda: Keresem a jó spirituális jellegű regényeket hosszú ideje, de olyan igazán letaglózót sajnos nem nagyon találtam….eddig. Ez a könyv egy csoda. A történet magával ragadó, fordulatos, döbbenetes, a megfogalmazás választékos. Egy ültő helyemben elolvastam, és utána még órákig elvarázsolva, letaglózva ültem. Kavarognak a gondolatok másnap is, és csak annyit tudok mondani, köszönöm, hogy rátaláltam! Először aggódtam, miért ilyen rövid, de annyira tömény, fordulatos, hogy utólag már egyáltalán nem bánom. Jó szívvel ajánlom.

G. Beáta: Teljesen a hatása alá kerültem. Igazán sokat segít más szemszögből tekinteni az életemre.

B.N. Erika: Elámultam azon, hogy micsoda cselekmény közepébe pottyantam észrevétlenül. Játékosan, kedvesen, olvasmányosan vezet végig az író egy igazi spirituális utazáson, hogy megtaláljuk vele együtt az Ihletuniverzumot. Nagy szeretettel ajánlom, ha hasonló kalandokra vágyik valaki, de akkor is, ha csak szeretne elmerülni a fantázia birodalmába pihenésképpen.

K. Csilla: Imádom ezt a könyvet! Megváltoztatta az életemet.

A jó regényt három alkotóelem kovásza tartja egyben, a magával ragadó környezet, a lelki töltés, és a vonzó figurák, amik életre kelnek a lapokon. 

Különösen izgalmas lehet az általam kínált fantáziautazás, ha a hozzá kapcsolódó zenéket, szöveges meditációkat is megismeri, amelyek együtt keletkeztek az írásokkal. Mindhárom regény messzire repít térben és időben egyaránt, így a zenék is igazi lelki csemegék lehetnek. 

Olvasóim gyakori kérdése az első rész kapcsán, mennyi  belőle a valóság, hol kezdődik a fikció? Az első rész nyolcvan százaléka valóban megtörtént, beleértve az álmokat is, amelyek hidat építettek a múlt, a jelen, és a jövő idősíkjai között. Ilyen üzenetértékű álmaim voltak, így láttam bele a ház jövőjébe is, olyan eleven képekkel, amiket bármikor fel tudok idézni. 

A harmadik részben megjelenő Elysium, a titokzatos világ, ami pozitív gondolatokkal gyógyítja, irányítja a miénket, az én kamaszkori álmaimban is jelen volt, ahogy sok más kortársaméban. Felismerem alkotásaikban a találkozás nyomát. Tudatosan idézem meg hangulatát a zenéimmel, ilyen a 2002-es Kék tenger meditáció című album, a 2003-as Titkos kert, a 2006-os Zarándok, a 2007-es Nyugalom szigete, a 2016-os Éden. Később, a regények inspirálására született a Tűzszivárvány, az Elveszett földrész, az Elysium, a boldogok szigete, illetve az Elysium 2. Az álmok ura.  Az utóbbi két album a történet közvetlen terméke, az álmaimban látott világok megidézése  zenével.

A lap alján megrendelheti a teljes Ihletuniverzum csomagot, amely majdnem minden kapcsolódó kiadványt tartalmaz!

Kalandos utazást kívánok, reménybeli Olvasóm!

Hagyományos könyv: 2570 Ft postaköltséggel együtt, zenei CD melléklettel (Az elveszett földrész)

Kérje a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy SMS-ben a 0630/9295970 számon.

Kattintson ide a PDF dokumentumért, olvassa el a regény első fejezetét vagy az alábbi linken hallgassa meg a hangoskönyv változat első részét:

Kattintás a YouTube videóra!

Ha tetszett a részlet, látogasson el a Voiz.hu hangoskönyves oldalra, és hallgassa meg vagy töltse le ott. Megrendelheti a hangoskönyv mp3 CD-t is 990 Ft-ért, esetleg az mp3 változatot 590 Ft-ért. 

E-könyv: (ePub, Apple Book): 790 ft Letöltés

Kérje e-mailben a koviszabolcs@gmail.com címen!

Hangoskönyv zenével: 990 ft, postaköltséggel együtt. Műsoridő: 6 óra 10 perc.

Elmondja: Szabó Sipos Barnabás 

Kérje a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy SMS-ben a 0630/9295970 számon.

A hangoskönyv meghallgatása az alábbi linken: 

Kattintás a YouTube videóra!

Ha tetszett a részlet, látogasson el a Voiz.hu hangoskönyves oldalra, és hallgassa meg vagy töltse le ott. Megrendelheti a hangoskönyv mp3 CD-t is 990 Ft-ért, esetleg az mp3 változatot 590 Ft-ért. 

Hagyományos könyv: 2570 Ft postaköltséggel együtt, zenei CD melléklettel (Elysium, a boldogok szigete CD)

Kérje a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy rendelje meg SMS-ben a 0630/9295970 számon. 

Olvassa el vagy töltse le a regény első fejezetét, kattintson ide a PDF dokumentumért! Hallgassa meg a hangoskönyv változatot az alábbi linken: 

Kattintás a YouTube videóra!

E-könyv: (ePub, Apple Book): 790 ft Letöltés

Kérje e-mailben, a koviszabolcs@gmail.com címen!

Hangoskönyv zenével 990 ft-ért, postaköltséggel együtt. Műsoridő: 6 óra 9 perc

Elmondja: Szabó Sipos Barnabás

Kérje a koviszabolcs@gmail.com e-mail címen vagy rendelje meg SMS-ben a 0630/9295970 számon. 

Hallgassa meg a hangoskönyv változatot az alábbi linken: 

Kattintás a YouTube videóra!

Ha tetszett a részlet, látogasson el a Voiz.hu hangoskönyves oldalra, és hallgassa meg vagy töltse le ott. Megrendelheti a hangoskönyv mp3 CD-t is 990 Ft-ért, esetleg az mp3 változatot 590 Ft-ért. 

 

Az Ihletuniverzum 3. részének könyv változata együtt kapható a 2022-es lemezújdonsággal, az Elysium 2. Az álmok ura című CD lemezzel. Hallgasson bele a lemezbe a zenei linken, olvasson bele a regénybe a mellékelt PDF dokumentum segítségével. (Ha mobilon hallgatja a zenei részletet, válassza a Listen in browser lehetőséget!)

A regény első fejezetének PDF változatát erre a linkre kattintva tudja elolvasni vagy letölteni!

Az Ihletuniverzum teljes csomag ára: 14990 ft postaköltséggel együtt.

Tartalma: 

  1. Az Ihletuniverzum könyv 1. rész
  2. Az Ihletuniverzum könyv 2. rész
  3. Az Ihletuniverzum könyv 3. rész
  4. Az Ihletuniverzum hangoskönyv 1. rész
  5. Az Ihletuniverzum hangoskönyv 2. rész
  6. Tűzszivárvány
  7. Kék pillangó
  8. Lélekutazás 1. (szöveges meditáció, elmondja: Szabó Sipos Barnabás)
  9. Lélekutazás 2. Elengedés (szöveges meditáció, elmondja: Szabó Sipos Barnabás)
  10. Lélekutazás 3. (szöveges meditáció, elmondja: Szabó Sipos Barnabás)
  11. Az elveszett földrész
  12. Elysium, a boldogok szigete
  13. Elysium 2. Az álmok ura
  14. Tengerparti tűz
  15. Kétkarú galaxis az égbolton

Rendelés: koviszabolcs@gmail.com Tel., sms: 06309295970

Hamarosan jön: így készült az Ihletuniverzum sorozat! 

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba